Suikervrije botercreme

Gepubliceerd op 27 januari 2021 om 14:27

Ingrediënten:

Kokoscrème (Santen)200 gr

Kokosbloesem poedersuiker80 gr (ik heb hier rijststroop, op gevoel,  voor gebruikt omdat ik dit niet zo snel kon vinden)

Sap van een kleine citroen1 stuk

kokosmelk50 ml

Gepureerde rode biet 30 gr

Afhankelijk van hoe rood/rozer je het wilt hebben, meer of minder biet toevoegen.

 

BEREIDING:

Verwarm de kokoscrème Au Bain Marie

Doe vervolgens de kokoscrème samen met de poedersuiker, citroensap, rode biet en kokosmelk in de foodprocessor.

Klop het geheel minstens 2 minuten lang tot een romige en gladde crème.

Laat het minstens een halve dag in de koelkast opstijven voor je er de cupcakes mee versiert. Vooral als je met een spuitzak wilt werken en het effect op de foto’s wilt namaken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb