Op de goede weg

Gepubliceerd op 12 juni 2020 om 14:20

Vandaag gebeld door de diëtiste. Het was fijn om te horen dat ze vind dat we goed bezig zijn. Ze snapt dat het soms even zoeken is en dat de maaltijden wat eenzijdig kunnen zijn.  Iets wat ik nog niet wist (maar nu dan wel ;-) ) is dat chiazaad ook niet mocht. Gelukkig zag ik net in het lijstje met ei-vervangers dat er nog wel meer alternatieven tussen staan die wel mogen. Een pak van mijn hart. Want no-egg ga ik echt niet kopen. Ik vind bijna 5,- voor zo'n pakje best heel veel geld. Al ben ik stiekem natuurlijk wel benieuwd naar de uitwerking. Voor de komende week heb ik per dag een overzicht gemaakt wat J. mag eten. Dan weten zowel hij als wij waar we aan toe zijn en wat we moeten koken/bakken etc.

 

Als alternatief voor zijn broodjes die hij op school niet meer lekker vind, heb ik hem vanmorgen pannenkoekjes meegegeven van glutenvrije bloem. De havermeel was even op, maar daar wil ik ze ook nog eens van maken. Pannenkoekjes van maismeel vond hij niet zo lekker. Gelukkig zijn er voldoende meelsoorten waarmee ik kan experimenteren. 

Reactie plaatsen

Reacties

Marielle Doorn
6 jaar geleden

Leuk om mee te kunnen lezen hoe het gaat! Ik vind jullie grote kanjers; het lijkt me niet gemakkelijk om steeds alternatieven te moeten vinden voor eten dat eerder zo vanzelfsprekend was. Heel veel succes!

Maak jouw eigen website met JouwWeb