Naturelchips

Gepubliceerd op 10 juni 2020 om 09:51

Ik merk dat het lezen van etiketten echt een tweede natuur moet worden. Je ziet anders zo snel iets over het hoofd. Zo kwam ik er vanmorgen achter dat de naturelchipszakjes van Lay's helemaal niet mogen (rectificatie 19-6-2020: bij het nog beter bestuderen, bleek dit wel te mogen. Ik had de ingredienten bij de paprikasmaak gelezen en dus niet goed gekeken. Lay's zakjes mogen dus gewoon en dat vind ik ideaal omdat die al geportioneerd zijn). Dus maar even goed in het schap gekeken wat dan wel mocht. Het is de robuuste chips met zeezout geworden van AH. Het is echt even zoeken. Zo kwam ik er zaterdag bijvoorbeeld ook achter dat het glutenvrije brood waarvan ik dacht dat dit goed was ook niet mocht omdat er soja-eiwit in zat. Ik heb van het weekend zelf een brood gebakken. Dat bleek ook nog wel een kunst want in de broodbakmachine mislukt het, maar in de oven ging het wel goed. Nu is het alleen nog zoeken naar een brood dat ook lekker blijft als het mee gaat naar school. Dit is tot nu toe namelijk nog niet het geval. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.